Kontakta Oss FÖr Rådgivning och PRISFÖRFRÅGAN
Eskilstuna 016 – 70 700
Stockholm 08 – 531 707 25
Uppsala 018 – 26 26 46
Västerås 021 - 80 33 00

Lastbilschaufför med CE-kort

Om dig

Vi söker en lastbilschaufför med CE-kort, giltigt YKB och truckkort.

Tidvis kommer arbetet att innebära långa arbetsdagar och du arbetar mycket under sommarhalvåret. Du måste därför klara långa arbetsdagar och vara morgonpigg.
Du kan inte vara allergisk mot pollen eller gräs och måste även ha en stark och frisk rygg och kropp för att klara av arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som är glad och trevlig då du kommer att samarbeta med stor del av företagets personal samt vara ansiktet utåt och möta många av våra kunder. Din personlighet är således mycket viktig för oss.
Egen personbil samt flytande svenska är ett krav. Kranförarbevis är ett plus.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lastbilschaufför med CE-kort, giltigt YKB och truckkort. Arbetsuppgifterna består främst i att köra lastbil med släp. Du kommer mestadels att köra lastbil inom Stockholm och Uppsala och vi ser därför gärna att du har körvana med lastbil OCH släp samt kan lossa själv med både truck och lastmaskin. Många av våra kunder bor i villaområden, varför du kommer att köra där det är både trångt och mycket folk.

Beroende på hur vår säsong utformas kan tjänsten även innefatta att köra traktorer, och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett jordbruk. Därför är det ett plus om du har vana från att köra traktorer eller andra maskiner och om du kan sköta, och vid behov, reparera lastbilar.

Kontaktinformation

Niklas Rosén, Delägare
0730-710110


Sök jobbet snarast, vi anställer löpande.

Om ansökan

Både kvinnliga och manliga sökanden är välkomna. Tjänsten tillsätts snarast och är främst en säsongsanställning fram till ca oktober månad, eventuellt längre.

  Ansök till jobb@grascenter.se. Märk ansökan “Chaufför”.
Vid frågor kontakta  Niklas Rosén 0730-710110. Vi läser endast ansökningar skrivna på svenska.