Kontakta Oss FÖr Rådgivning och PRISFÖRFRÅGAN
Eskilstuna 016 – 70 700
Stockholm 08 – 531 707 25
Uppsala 018 – 26 26 46
Västerås 021 - 80 33 00

Lantbrukare/Medarbetare som vill växa med oss

Om dig

Vi söker dig som är jordbrukskunnig och ser gärna att du vill stanna en längre period och växa tillsammans med oss. För att klara dina arbetsuppgifter måste du vara morgonpigg och komma i tid till arbetet. Att vilja lära sig nya saker och arbetsuppgifter och ha en egen initiativförmåga är viktigt.

B körkort och egen bil är ett krav. Truckkort, lastbilskort samt sprutcertifikat är ett plus.

Både kvinnliga och manliga sökanden, samt sökanden i alla åldrar,  är välkomna. 

Även du med F-skatt kan söka denna tjänst.


Din profil

Du måste ha B-körkort, tillgång till egen bil och prata svenska.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en jordbrukskunnig medarbetare, med intresse för både växtodling och maskiner, som vill växa med oss. Du får gärna ha någon form av utbildning inom växtodling eller skaffat dig kunskaper genom likvärdig praktisk erfarenhet.  Dina arbetsuppgifterna består dels i att delta i vår- och höstbruket med sedvanliga arbetsuppgifter (bla plöjning, sådd och sprutning) och dels i att vara en del i vårt “skördegäng” under sommartid. Detta innebär exempelvis att bära pall med traktor och skörda färdiga gräsmattor.

Du kommer även att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lantbruk/på en gård och vi ser därför gärna att du kan reparera maskiner och inventarier samt är svetskunnig. Tidvis kommer arbetet att innebära långa arbetsdagar, ibland även helgarbete, och du arbetar mycket under sommarhalvåret, men desto mindre under vinterhalvåret. Det är därför viktigt att du är en person som klarar hög arbetspress, långa arbetsdagar och att arbeta självständigt.
Du kan inte vara allergisk mot pollen eller gräs för att kunna utföra detta arbete och då det även innefattar en del fysiskt arbete måste du även ha en stark och frisk rygg och kropp.
Vi tror att du kanske har, eller har haft, gård tidigare, arbetat på gård och vill gå vidare med dina erfarenheter, eller på annat sätt har kunskap från lantbruk och maskiner.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet; vi söker dig som är glad och trevlig och har lätt för att samarbeta. Vår målsättning är du kan växa in i din roll och få egna ansvarsområden, därför vill vi gärna bygga en långvarig relation med dig.
Vid frågor kontakta Niklas 0730-710110. Tjänsten tillsätts löpande. Sista ansökningsdag 180315. Ansökan skickas via e-post (jobb@grascenter.se) märkes “Jordbruk” eller via brev: Gräscenter AB, Niklas Rosén,  Kolunda Farm, 635 19 Eskilstuna.
OBS! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Ring gärna Niklas 0730-710110 för mer information. Vänta inte med din ansökan!

Marknadsmässig lön.

Tjänsten tillsättes snarast och är en heltidstjänst alternativt säsongsanställning beroende på önskemål. Vid heltidstjänst tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Arbetsplats är Eskilstuna med omnejd.

 

Ansök via mail till jobb@grascenter.se. Märk ansökan “Jordbruk”.